top of page
  • Yazarın fotoğrafıMERTYAY

Yay Üreticileri

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2022

Türkiye 'deki yay üreticileri arasında yer alan Mertyay, farklı boy, en ve çaplarda yay üretimi gerçekleştirmektedir. Farklı yay tiplerinin üretimlerinin gerçekleştirildiği tesiste; baskı yayları, çekme yayları, kurma yayları, formlu yaylar ve segmanları mevcuttur. İstanbul ili, Anadolu yakası, Tuzla ilçesinde yer alan yay üretim tesisi ile Mertyay, sürdürülebilir biçimde kaliteli ve hızlı yay imalatı gerçekleştirmek hedefi ile yoluna devam etmektedir. Son teknolojiye sahip makine parkuruna sahip yay üreticileri arasında yer alan Mertyay, kaliteli ve hızlı üretimi bu sayede mümkün kılmaktadır.


MERTYAY İSTANBUL YAY ÜRETİCİSİ

Yay Üreticileri ve Yay Üretimi


Yay parçalar,yaylar için özel olarak üretilmiş tel ham maddesi ile üretilirler. Tüm dünya ülkelerinde bulunan yay üreticileri, yay üretimi için ham madde olarak yaylık tel kullanmalıdır. Bu teller yaylık çelik tel olarak karşınıza çıkabilir. Yaylık çelik teller yay üretimine uygunluğu ile diğer tel çeşitlerinden ayrılırlar. Yaylık çelik teller paslanmaz özelliğe sahip olabilirler. Paslanmaz yay telleri uzun ömürlü ve dayanıklı yapıları ile çeşitli sektörlerde daha sık tercih edilmektedir. Mertyay 'da birçok tel türü ile yay üretimi sağlanmaktadır. Yaylık çelik tel, galvanizli tel, paslanmaz çelik tel bu yaylık tel çeşitlerinden bazılarıdır. Yay üretimi esnasında kullanılan telin kalitesi yayın kalitesini doğrudan etkileyen bir unsurdur. Yayın ham maddesi olarak kabul edilen yaylık çelik teller, yay üreticileri tarafından özenle seçilerek kullanılmalıdır. Kaliteli teller, uzun ömürlü yay üretimini mümkün kılar. Kaliteli ham madde tercihi, kaliteli ürün üretimine sebep olur. Mertyay yay imalatı sırasında kaliteli ham madde kullanımını öncelikli prensip olarak kabul etmiştir. Kaliteli yaylık tel kullanımları ile Mertyay, yay üreticileri sektöründeki üretim faaliyerlerini sürdürmektedir.


Mertyay ile İletişime Geçin


Ürünlerinizde mevcutta kullandığınız veya kullanmayı planladığınız baskı yayları, çekme yayları, kurma yayları, form yaylar ve segmanlar için Mertyay Yay Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile iletişime geçebilirsiniz. Mertyay mevcutta sahip olduğu makine parkuru ile paslanmaz yay, çelik yay vb. yay çeşitlerinin üretimini gerçekleştirmektedir. Bizimle irtibat kurmak için iletişim sayfamızdaki formu doldurabilir, info@mertyay.com adresine mail atabilir veya 0216 591 03 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.





38 görüntüleme
bottom of page