top of page
  • Yazarın fotoğrafıMERTYAY

İstanbul Yay Firmaları

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2022

İstanbul yay firmaları arasında bulunan Mertyay, çeşitli çap ve ölçülerde yay üretimi gerçekleştirmektedir. İstanbul Anadolu yakasında bulunan üretim tesisinde yay imalatı gerçekleştiren Mertyay, müşterilerine çeşitli çap ve ebatlarda yaylar sunarak hizmet vermektedir. Mertyay 'ın hizmet verdiği sektörler arasında; otomotiv sektörü, tarım sektörü, mobilya sektörü, ambalaj sektörü, paketleme sektörü, elektrik sektörü, elektronik sektörü, silah-savunma sektörü vb. sektörler yer almaktadır.


Mertyay ana faaliyeti olan yay imalatı konusunda üst düzey uzmanlığa sahip üretim kadrosu ile çeşitli yay tiplerini üretebilmektedir. Baskı yayı, çekme yayı, kurma yayı, formlu yay, segman gibi parçalar Mertyay 'ın üretimini gerçekleştirdiği yay tipleridir. Baskı yayları, maruz kaldığı kuvvet yönünde esneyen yaylardır. 0.15 çaptan 10,00 mm çapa kadar istendiğinde kaplamalı olarak baskı yayı üretimi yapılmaktadır. Çekme yayları, maruz bırakılan kuvvet yönüne doğru esneyen yaylardır. 0.15 çaptan 10,00 mm çapa kadar istendiğinde kaplamalı olarak çekme yayı üretimi yapılmaktadır. Kurma yayları, kurma yönüne doğru güç uygulandığında enerji depolayan, salındığı zaman orijinal haline geri dönen yaylardır. 0,10 mm çaptan 10,00 mm çapa kadar istendiğinde kaplamalı olarak kurma yayı üretimi yapılmaktadır. Form yaylarının görevleri parçaları tutma, sabitleme, yönlendirme, kilitleme ve tetikleme șeklinde olabilir. Form yayları bazen sadece bu görevlerin birini ya da birden çoğunu yapabilir. 0,10 mm çaptan 10,00 mm çapa kadar istendiğinde kaplamalı olarak form yayı üretimi yapılmaktadır. Segmanlar tek sarımlı metal parçalardır. Segman parçalar, birçok alanda kullanılmaktadır. 0,10 mm çaptan 10,00 mm çapa kadar istendiğinde kaplamalı olarak segman üretimi yapılmaktadır. Mertyay İstanbul Türkiye'de bulunan üretim tesisinde çeşitli tel çaplarında üretim yapan bir yay üreticisi olarak konumlanmaktadır. İstanbul 'da bulunan yay firmaları arasında olan Mertyay, 0,10 mm çap ile 10,00 mm çap aralığındaki tel çapları ile üretim yapmaktadır.


Yay Firmaları | Mertyay | İstanbul


İhtiyacınız olan yaylar ve formlu parçalar için Mertyay ile iletişime geçebilirsiniz. iletişime geçmek için iletişim sayfasını ve ana sayfayı ziyaret edebilirsiniz.




42 görüntüleme
bottom of page